Sandström båtar

Sandström båtar består idag av 22 modeller baserade på 8 olika skrov med en längd från 3,4 till 6,3 meter. Gemensamt för alla båtar är att deras skrov är plana, de är CE-märkta och de kommer med tre års skrovgaranti. Sandström Båtar är byggda av glasfiberarmerad polyester och generellt sett uppfyller våra projekt många olika behov och krav. Här hittar du allt från robusta roddbåtar till styrkonsolbåtar och podbåtar.

Även om Sandström båtar är byggda i ett område som präglas av skogar av guld och grönt, har de en speciell kärlek till vatten och båtliv. Frihet på vattnet skapar möjligheter. Detsamma gäller Sandströms skepp. De skapar möjligheter för dig att kombinera intressen och nöje.

Uppfyll dina drömmar och ge dig en oförglömlig ny upplevelse på vattnet. Om långdistansfiske är ditt huvudintresse finns det massor att välja på i vårt omfattande modellprogram. Oavsett om du längtar efter en dag ute på någon av våra fantastiska sjöar eller bland vår magnifika skärgård så har vi många modeller som passar dig också.

För att sammanfatta egenskaperna hos deras båtar så konstaterar man att det är komfort, individualitet och kul att köra. Att de är stabila, säkra och snygga förstärker den speciella känslan hos Sandström. Tusentals båtägare har upplevt det. Här hittar du vårt utbud av Sandström Båtar

Kvalitetstänkande i stort och smått

Sandström är ett familjeföretag som har byggt kvalitetsbåtar i generationer och därmed skapat ett beprövat synsätt på kvalitet i både stort och smått. Ett tankesätt som börjar redan i byggskedet.

Sandström Båtar arbetar dem för kontinuerlig kvalitetsförbättring på alla nivåer. Från leverans av råvaror och material, till leverans av fartyget till kund. Deras  framgång bygger till stor del på en konsekvent kvalitetspolicy. De har absolut inga planer på att ändra på detta i framtiden.

Att göra saker rätt från början skapar förutsättningar för att bygga bättre båtar för våra nya kunder i framtiden.