Skärgårdsvarvet kan erbjuda fullständig service för båtar och motorer.
Vårt motto är att göra ditt båtägande både enkelt, tryggt och smidigt.

Ditt fullservicevarv i Roslagen
Vi hjälper dig med allt ifrån upptagning, rengöring, service, reparation, konservering av motorn, vinterförvaring samt att efter vinterförvaringen göra din båt och motor klar inför sjösättningen. Vi hjälper självklart till med även sjösättningen om du så önskar.

Förvaringsmöjligheter
Vi erbjuder vinterförvaring inomhus med värme eller i utomhusmiljö vid själva varvet.

Vi sätter kunden i centrum
Varje kund är unik och vi skräddarsyr gärna en lösning som passar just ditt behov. Kontakta oss redan idag och berätta vad du vill ha hjälp med så återkommer vi inom kort med en offert.

I SAMBAND MED UPPTAGNING KAN VI ERBJUDA:

Konservering av motorn
Konservering görs för att frostskydda motorn så inget inget fryser sönder under vintern. Samtidigt gör även konserveringen att rostangreppen minskar och livslängden på motorn ökar. Önskar ni inte konservering av motorn tappar vi den på vatten för att minimera risken för frysskador.

Färskvatten
Vi tömmer färskvattensystemet och varmvattenberedare inför vintern. Om inte detta görs kan ledningar och pumpar frysa sönder. Vi frostskyddar samtidigt toaletten i båten.

Drevservice
Vi rekommenderar att byta olja i växelhuset. Genom att byta oljan i växelhuset får vi veta att alla packningar och tätningar är hela, alternativt börjar bli utslitna. Utslitna packningar ökar risken för vatten i växelhuset, vilket gör att lager rostar och livslängden minskar. Vatten i oljan under vintern kan göra att växelhuset fryser sönder.

Arbeten inför sjösättning
Inför sjösättningen hjälper vi gärna till med att få båten redo för sommaren. Vi utför allt från polering till motorservice, drevservice , reparationer, bottenmålning samt rekond.