Gemi Boat

Gemi Boats är en båttillverkare som erbjuder rejäla och hållbara aluminiumbåtar som är anpassade för ett aktivt liv och spännande äventyr i skärgården. Båtarna är konstruerade för att klara av tuffa väderförhållanden som kan uppstå längs kusten i Sverige. Genom att använda endast den bästa marina aluminiumen (5083/ AlMg4.5) i byggprocessen och ha en helt svetsad och kraftigt dimensionerad konstruktion, blir båtarna mycket starka och hållbara, vilket minskar behovet av underhåll och gör det möjligt för dem att stå ute året runt.

Gemi Boats aluminiumbåtar är också mycket rymliga med gott om däcksyta. Istället för att ha kabiner som stjäl värdefull plats, är båtarna utformade med öppna däck som ger tillräckligt med plats för stora familjer att fiska och ha roligt på samma gång. Även den minsta båtmodellen, Gemi 550 på 18 fot, har tillräckligt med utrymme för att rymma en hel familj.

Med dessa egenskaper är en aluminiumbåt från Gemi Boats det perfekta valet för stugan, transport, fiske, vattenskidor och dykning. Båtarna är robusta och tåliga nog för att klara av krävande förhållanden och ger tillräckligt med utrymme för en hel familj att njuta av ett aktivt och spännande liv på vattnet. Här hittar du vårt utbud av GemiBoats

GeMi Boats aluminiumbåtar är det perfekta valet för den som vill ha maximal båtglädje och minimalt underhåll. Dessa båtar är byggda för att tåla de tuffa väderförhållandena som kan upplevas runt kusterna i Norden och är tillverkade av högkvalitativt marine aluminium som ger en stark och hållbar konstruktion.

En av fördelarna med GeMi aluminiumbåtar är deras enkla och lättskötta konstruktion. Detta innebär att du kan ägna mer tid åt att njuta av vattnet och mindre tid åt att underhålla båten. GeMi erbjuder fem olika modeller i storlekar från 18 till 24 fot, inklusive modeller med mittpulpet, bow rider, cabin, sidokonsoll och big fish med halvtak och mittpulpet.

För att ge ännu mer trygghet erbjuder GeMi Honda utombordsmotorer med 5 års garanti. GeMi är också auktoriserade Honda återförsäljare i Sverige och säljer endast svenska motorer. Hondas motorer är kända för sin pålitlighet och ger den perfekta balansen mellan prestanda och ekonomi oavsett båtstorlek.

Sammanfattningsvis är GeMi Boats aluminiumbåtar det perfekta valet för den som vill ha en pålitlig och hållbar båt för att utforska vattnet och skärgården. Med minimalt underhåll och maximal båtglädje är det lätt att se varför GeMi Boats är ett populärt val bland båtägare.